Wat is het doel van ActieLokaal

Online kopen is soms heel handig, echter shoppen bij lokale ondernemers is en blijft een stuk leuker. Je weet wat je koopt, krijgt vriendelijke service en profiteert van scherpe acties.

ActieLokaal laat steeds helder en overzichtelijk zien bij welke plaatselijke ondernemers men kan profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen of leuke weggeefacties.

Vier keer per jaar verspreiden wij huis aan huis de speciale ActieLokaal-flyer met aanbiedingsbonnen die men kan inleveren bij lokale ondernemers om te profiteren van deze leuke acties. Voor u als ondernemer ook direct meetbaar!

Hoe werkt ActieLokaal

Social Media

Via Facebook houden wij onze volgers op de hoogte van alle acties van de ondernemer. Door samen met de ondernemer een weggeefactie te plaatsen levert dat ons en u direct likes en nog meer naamsbekendheid op! De verloting wordt bij ons op de pagina geplaatst zodat iedereen kan zien dat de prijs ook daadwerkelijk verloot wordt. 

Flyer Huis aan Huis

Per kwartaal komen wij met een huis aan huis flyer. Op deze flyer staan de actiebonnen van de deelnemende bedrijven. Deze kunnen uitgeknipt worden en bij de lokale ondernemer worden ingeleverd. Zo profiteert de lokale inwoner direct van de korting met als doel meer mee te nemen dan alleen de actie. 

Online

Op actielokaal.nl zien de lokale inwoners en/of toeristen direct per gemeente waar ze korting kunnen krijgen en welke bedrijven mee doen. Eerst selecteert men de gemeente, vervolgens het bedrijf waar ze de actie van willen zien en hier komt dan de actiebon naar voren. Op vertoon van de digitale bon is de korting ook te krijgen in de winkel. 

Promotiefilm